Wafelverkoop t.v.v. nieuwe doelnetten

Naar jaarlijkse gewoonte staat de verkoop van onze wafels in het teken van investeringen binnen onze club. Het doel is om extra inkomsten te genereren die de directe infrastructuur en beleving in onze club moeten verbeteren. Volgend op de investeringen van de afgelopen jaren zoals, de aankoop van een AED toestel, nieuwe dribbelgoals, extra verlichting, een vernieuwde beeld- en geluidsinstallatie, om er enkele te noemen, is de tijd aangebroken om de infrastructuur in en op onze pleinen aan te pakken. Dit jaar worden nieuwe doelnetten het onderwerp van onze actie! Wekelijks worden er door onze spelers, jong en oud, prachtige goals gemaakt, wat maakt dat onze netten het hard te verduren krijgen. Daardoor zijn ze aan vervanging toe, zodat ze hun doel kunnen blijven bewijzen, nl. de voetballen na een goaltje tegenhouden ;-). Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Via onze actie ‘een hart voor voetbal’ gaan we met z’n allen vanille- en chocoladewafels, maar ook chocoladetruffels en marsepeinen cacaopatatjes verkopen. Hiervoor werken we samen met Bani uit Elewijt. Zij staan garant voor artisanaal gefabriceerde producten, d.w.z. zonder kleurstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. De ambachtelijke wafels, minstens 10 weken houdbaar, zijn niet verkrijgbaar in grootwarenhuizen of detailhandels. Onze voetbalploeg kan deze wafels en truffels aanbieden tegen de democratische prijs van 6.00€ per doos. Hoe gaan we te werk?

Elke speler van KFC Perk kreeg 4 inschrijvingsstroken mee naar huis. Vanaf maandag 18 november tot vrijdag 13 december kunnen wafels en truffels verkocht worden aan supporters, (groot)ouders, familie en andere sympathisanten van onze voetbalclub. Op de inschrijvingsstrook geef je aan hoeveel dozen wafels, truffels of marsepeinen patatjes je wil bestellen en voor wie.
Eén gedeelte van de strook is bestemd voor de koper, het andere gedeelte brengen de spelers – samen met het geld mee – terug naar de club (hun trainer of afgevaardigde). Uiteraard kunnen er inschrijvingsstroken worden bij gevraagd. De wafels, truffels en cacao patatjes kunnen opgehaald worden op 19 of 20 december.
Gezien het succes geldt ook dit jaar dezelfde incentive: Voor elke 10 verkochte dozen krijgt de verkoper een 11e doos gratis naar keuze. Daarbovenop, wordt dit jaar een prijs voorzien voor de beste verkopende ploeg; een traktatie vanuit het bestuur voor de hele ploeg.
Wij willen jullie alvast bedanken voor de inspanning!