Toprooster: Onze Vrijwilligerssoftware

Toprooster is een online systeem waarbij vrijwilligers zich op een gemakkelijke manier kunnen ‘inroosteren’ voor bepaalde activiteiten. Zoals bij de engagementsverklaring toegelicht, verwachten we dat vrijwilligers tijdens het seizoen ten minste 2 sloten van telkens 4u de club komen ondersteunen in een heel aanbod aan activiteiten: van toogwerk over hulp bij tornooien tot klusjesdagen en zo meer.

Hoe inloggen

Log in via de volgende  stappen:

• https://app.toprooster.nl (of surf naar toprooster.nl en klik “inloggen versie 6”)
  • Roostercode: kfcp
  • Gebruiker = Voornaam+eerste letter familienaam (bv JohnS), ofwel het emailadres dat u opgaf tijdens de inschrijving van het KFC Perk lid, u kiest
  • Paswoord = Gritterzap5 (is een automatisch gegenereerd paswoord dat u gemakkelijk kan veranderen in uw profiel)

ENKEL leden, trainers en ploegverantwoordelijken (en 3 beheerders van het Bestuur) zijn momenteel geüpload als gebruikers. Bent u geen van deze, dan stuurt u best een mailtje naar kfcperk.bestuur@gmail.com indien u toch wil kunnen inroosteren.

Hoe inroosteren

Om u in te roosteren, klikt u gewoon op Maanden en dan Overzicht. Check welke data u beschikbaar bent en klik inroosteren waar u wenst. Dit doet u 2x per seizoen en u bent helemaal in orde met de engagementsverklaring.

Enkele opmerkingen:

• Let op: aangezien het paswoord veranderd is voor users die eerder versie 5 gebruikten, dient u mogelijks uw browser te laten weten dat het mogelijks bewaarde paswoord dient te veranderen
  • versie 5 NIET meer gebruiken. Deze versie wordt ook binnenkort afgezet en weggenomen van de site
  • de nieuwste versie heeft niet alleen een mooiere lay-out, maar is meteen ook “smartphone friendly” gemaakt, zodat u ook makkelijk alles kan bekijken en inroosteren via uw smartphone (alle modellen)
  • TopRooster is nog niet als app beschikbaar, dus enkel via webbrowser te openen, maar wel op om het even welk apparaat of laptop/desktop
  • Al eerder een helpende hand geboden dit seizoen? Laat het ons weten, en we nemen ook dit mee op in TopRooster zodat je totale aantallen inroosteringen kloppen

Schrijf jezelf in als helpende hand voor één van onze volgende activiteiten

Inloggen op toprooster

roostercode: kfcp
gebruiker: Voornaam lid + eerste letter familienaam
paswoord: Gritterzap5

BBF – Best of Belgian Football

Download de BBF app en bekijk alle aankomende matchen en de huidige stand in het klassement

Ons steunen door online te shoppen?

Dat, en nog wel zonder 1€ extra te betalen! Klik
HIER voor onze trooper pagina