Tornooien 2021

De jeugdtornooien van KFC Perk in 2021 zijn wegens de Corona-situatie uitgesteld, helaas.

Deze tornooien gaan andere jaren – en ook in de toekomst – door omstreeks het verlengde weekend van 1 Mei.

Meer info omtrent de organisatie en data voor seizoen 2021-22 volgt begin 2022.

Het tornooi van KFC Perk staat voor een strakke organisatie met up-to-date tornooi-informatie op de website; een deelnemersveld van zowat 90 ploegen, tornooien die slechts één (halve) dag in beslag nemen; aan de winnaars wordt een beker uitgereikt en alle kleine deelnemers krijgen een herdenkingsmedaille.

Mogen wij u vriendelijk vragen het inschrijvingsformulier dat deelnemende clubs zullen ontvangen, terug te sturen per mail (tornooien@kfc-perk.be) of online in te schrijven via het formulier onderaan. Na ontvangst voor akkoord en afsluiting van de inschrijvingen, zal het reglement en het wedstrijdschema worden toegezonden naar de door u aangeduide persoon.

Schrijf jezelf in als helpende hand voor één van onze volgende activiteiten

Inloggen op toprooster

roostercode: kfcp
gebruiker: Voornaam lid + eerste letter familienaam
paswoord: Gritterzap5

BBF – Best of Belgian Football

Download de BBF app en bekijk alle aankomende matchen en de huidige stand in het klassement

Ons steunen door online te shoppen?

Dat, en nog wel zonder 1€ extra te betalen! Klik
HIER voor onze trooper pagina