Beste speelsters, spelers, trainers, afgevaardigden, sponsors, supporters, vrijwilligers, ouders en grootouders van KFC Perk,

De crisiscel Corona van de KBVB, waarin alle entiteiten van ons Belgisch voetbal zijn vertegenwoordigd, heeft vanmiddag, 27 maart via een virtuele vergadering beslist om alle jeugd- en amateurcompetities, die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten. De stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement.

Wij kunnen meteen het heuglijke nieuws verkondigen dat KFC Perk de competitie 2019-2020 met 2 Kampioenen eindigt:

• Onze Dames P3 kronen zich meer dan verdiend tot nieuwe kampioen in 3de provinciale B. Zij hebben nagenoeg de gehele competitie op kop gestaan en gedomineerd met aanvallend en aantrekkelijk voetbal. Het is meteen de eerste Dames- Voetbalploeg die kampioen wordt in de gemeente Steenokkerzeel. Dit is er eentje waar onze hele club uitermate trots op kan zijn. Vanwege heel de KFC Perk-familie : Van harte proficiat!!!
  • Ook de U15-ploeg reeks F kroont zich tot Lentekampioen 2020! Ook hier een hele dikke proficiat vanwege de hele KFC Perk-familie!

Maar niet alleen onze kampioenen ploegen hebben het uitstekend gedaan, ook onze P2 en P4 hebben hun beste resultaat ooit behaald. Meer dan ooit heeft KFC Perk het sportief uitstekend gedaan. Wij hopen een en ander alsnog bekroond te zien met een opwaardering vanwege Double Pass, hetgeen ons provinciaal jeugdvoetbal zou opleveren.

Wij zijn voorlopig nog in het ongewisse wat betreft de organisatie van onze tornooien. Het U21-tornooi, voorzien op 30/4 is alleszins afgelast. De organisatie van de andere tornooien voorzien op 1-2-3 mei hangt af van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad.

Niet alles is echter positief nieuws. Het stoppen van de competities, het verbod tot organisatie van ons Steakfestijn en Business-lunch en het eventueel afgelasten van onze tornooien, maakt dat onze club met een stevige financiële kater het zomerseizoen ingaat. Gelukkig was onze club financieel gezond, maar laat duidelijk zijn dat de Corona-crisis er zwaar heeft op ingehakt. Meer dan ooit zal het bestuur al het mogelijke doen opdat elk lid van onze club volgend seizoen zijn hobby ten volle kan uitoefenen in een sportief en financieel gezonde club!

Wij hopen volgend seizoen dan ook op jullie massale steun te mogen rekenen!

Ik wens iedereen te bedanken die sportief en extra-sportief heeft bijgedragen aan dit sportief uitstekend seizoen, en hoop jullie volgend seizoen in goede gezondheid terug te ontmoeten op onze prachtige accommodatie. Laat Corona enkel het voetbalseizoen overwinnen. Verzorg vooral jezelf en je naasten, een goede gezondheid is immers het allerbelangrijkste. Dat is de voorbije weken pijnlijk duidelijk geworden.

Namens het Bestuur,
Bart Coosemans