Nieuwe inschrijvingen in de club ?

FC PERK is een Nederlandstalig familiale club, financieel en structureel gezond, met een bijzondere aandacht voor een doorgedreven jeugdopleiding. Wil jij daar volgend seizoen (2021-2022) graag deel van uitmaken? Dat kan !

Je kan je inschrijven door onderstaand formulier, voor bestaande of nieuwe leden, in te vullen en op verzenden te klikken.

Frankie Inze (onze ‘gerechtigd correspondent’, vandaar GC) is binnen de club onder meer verantwoordelijk voor de opvolging van de inschrijvingen.

Opgelet: het inschrijvingsformulier is enkel een aanvraag tot inschrijven. Na het verzenden zal Frankie (of onze TVJO) bekijken of er nog plaats is in de gewenste ploeg en contact met u opnemen.

En wat met meisjes? Die zijn binnen Perk meer dan welkom! Tot de leeftijd van ca. 10 jaar spelen deze mee met de jongens. Vanaf dan (U11) bestaat de keuze: ofwel blijven spelen in een gemengde ploeg, dan wel spelen in een echte meisjesploeg.

Ook G-ploeg spelertjes – kindjes met een beperking tot 13-14, jaar zijn onder het motto ‘onbePERKt’ welkom in ons ‘A-Team’!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar Frankie (gc@kfc-perk.be) of onze TVJO Raf (tvjo@kfc-perk.be), die je zo snel als mogelijk te woord zullen staan.

Inschrijving voor nieuwe leden:   aanvraag formulier

Inschrijving voor zomerstage & dribbelfestival 2021: aanvraag formulier

Transfert procedure :

• In geval van transfer {meestal van toepassing voor midden- en bovenbouw (U10-U21) moet je eerst ontslag nemen bij je huidige club. Dat kan vanaf 1 april tot en met uiterlijk 30 april. Je blijft wel nog tot het einde van het seizoen speelgerechtigd. Wil je na april nog veranderen van club, dan heb je het akkoord nodig van je huidige club.

Je kan op 2 manieren ontslag nemen:

• Je beschikt NIET over een geldige ID-kaart
      Indien je niet over een geldige ID-kaart beschikt, kan je enkel ontslag indienen per aangetekend schrijven voor 30 april.

Opgelet! Via de tab ‘inschrijvingen’ op onze website, doe je enkel de aanvraag tot inschrijving (en ben je dus nog NIET ingeschreven).
Indien KFC Perk akkoord gaat met je aanvraag, nemen we contact op om de officiële inschrijving te realiseren.
Dit kan ten vroegste met memodatum 15 mei na de invrijheidsstelling of via een overgang waarbij de tegenpartij tekent voor akkoord.

Tot 1 juli blijf je als speler sowieso lid van je huidige ploeg en kan je m.a.w. geen officiële wedstrijden betwisten. Trainingen bijwonen in onze club is wel mogelijk, omdat KFC Perk in functie daarvan een persoonlijke verzekering heeft afgesloten.

Lidgeld 2021-2022

Er zijn aparte prijzen van toepassing bij inschrijvingen van broer en/of zus,

en eveneens voor sponsors

Schrijf jezelf in als helpende hand voor één van onze volgende activiteiten

Inloggen op toprooster

roostercode: kfcp
gebruiker: Voornaam lid + eerste letter familienaam
paswoord: Gritterzap5

BBF – Best of Belgian Football

Download de BBF app en bekijk alle aankomende matchen en de huidige stand in het klassement

Ons steunen door online te shoppen?

Dat, en nog wel zonder 1€ extra te betalen! Klik
HIER voor onze trooper pagina