‘s’s Nieuwe inschrijvingen in de club ?

Stap 1
Vul het registratieformulier in. Alle registraties worden verzameld en opeenvolgend behandeld. Het invullen van het registratieformulier staat niet gelijk aan een bevestiging van je inschrijving. 

Stap 2
Wij controleren de gegevens en maximum aantallen per ploeg die we hanteren. Zodra je inschrijving aanvaard wordt, geeft onze TVJO de goedkeuring aan de GC voor finale inschrijving. U krijgt dan ook een uitnodiging voor onze Prosoccerdata of PSD app, deze uitnodiging is beperkt in tijd dus wees er snel bij om een wachtwoord te kiezen.

Stap 3
Onze GC’s Marit Roekens & Kevin Bulpaep nemen contact met u op voor een afspraak om je identiteitskaart in te lezen, zo bevestigen we jouw aansluiting bij Voetbal Vlaanderen. Meer info volgt later. Na deze afspraak krijgt u ook de startbrief met de nodige info over betaling van het lidgeld.

Stap 4
Eens je aanvraag is goedgekeurd, je lidgeld werd ontvangen en jouw aansluiting is bevestigd, kan het kledij pakket besteld worden.

FC PERK is een Nederlandstalig familiale club, financieel en structureel gezond, met een bijzondere aandacht voor een doorgedreven jeugdopleiding. Wil jij daar volgend seizoen (2022-2023) graag deel van uitmaken? Dat kan !

En wat met meisjes? Die zijn binnen Perk meer dan welkom! Tot de leeftijd van ca. 10 jaar spelen deze mee met de jongens. Vanaf dan (U11) bestaat de keuze: ofwel blijven spelen in een gemengde ploeg, dan wel spelen in een echte meisjesploeg.

Ook G-ploeg spelertjes – kindjes met een beperking tot 13-14, jaar zijn onder het motto ‘onbePERKt’ welkom in ons ‘A-Team’!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar Marit & Kevin (gc@kfc-perk.be) of onze TVJO Raf (tvjo@kfc-perk.be), die je zo snel als mogelijk te woord zullen staan.

Inschrijving voor zomerstage & dribbelfestival 2023:

Dribbelfestival is voor kinderen geboren in of na 2017. Meer info volgt

INSCHRIJVINGEN : link komt hier

Transfert procedure : (voor spelers aangesloten bij een andere club)

 • In geval van transfer {meestal van toepassing voor midden- en bovenbouw (U10-U21) moet je eerst ontslag nemen bij je huidige club. Dat kan vanaf 1 april tot en met uiterlijk 30 april. Je blijft wel nog tot het einde van het seizoen speelgerechtigd. Wil je na april nog veranderen van club, dan heb je het akkoord nodig van je huidige club.

    Je kan op 2 manieren ontslag nemen:

  • Je beschikt NIET over een geldige ID-kaart
   Indien je niet over een geldige ID-kaart beschikt, kan je enkel ontslag indienen per aangetekend schrijven voor 30 april.

Opgelet! Via de tab ‘inschrijvingen’ op onze website, doe je enkel de aanvraag tot inschrijving (en ben je dus nog NIET ingeschreven).
Indien KFC Perk akkoord gaat met je aanvraag, nemen we contact op om de officiële inschrijving te realiseren.
Dit kan ten vroegste met memodatum 15 mei na de invrijheidsstelling of via een overgang waarbij de tegenpartij tekent voor akkoord. 

Tot 1 juli blijf je als speler sowieso lid van je huidige ploeg en kan je m.a.w. geen officiële wedstrijden betwisten. Trainingen bijwonen in onze club is wel mogelijk, omdat KFC Perk in functie daarvan een persoonlijke verzekering heeft afgesloten.

 

 

Lidgeld 2022-2023

 

BELANGRIJK:

– Er zijn aparte prijzen van toepassing bij inschrijvingen van broer en/of zus,

en eveneens voor sponsors. Vraag ernaar bij de inschrijving!

– Je verlaat de club tijdens het seizoen? Spijtig. Maar dan geldt het volgende :

  • Vóór 31/10 van desbetreffend seizoen : 50% van het lidgeld wordt terugbetaald
  • Vóór winterstop van desbetreffend seizoen : 25% van het lidgeld wordt terugbetaald
  • Na winterstop van desbetreffend seizoen : geen terugbetaling

 

Schrijf jezelf in als helpende hand voor één van onze volgende activiteiten

Inloggen op toprooster


roostercode: kfcp
gebruiker: Voornaam lid + eerste letter familienaam
paswoord: Gritterzap5

BBF – Best of Belgian Football

Download de BBF app en bekijk alle aankomende matchen en de huidige stand in het klassement

 


Ons steunen door online te shoppen?

Dat, en nog wel zonder 1€ extra te betalen! Klik
HIER voor onze trooper pagina