Partner Worden?

 

Misschien ben je onze voetbalclub in het algemeen of de ploeg van uw zoon of dochter wel zo genegen dat je ze wil sponsoren? Of wil je je bedrijf in de (lokale) kijker zetten? Dan biedt KFC Perk je ongetwijfeld een aantal mogelijkheden!

Vooraleer u in dat kader wat dan ook onderneemt, neem even contact op met Rik Demeulemeester & Bart Dewinter. Zij zullen daarover met u graag van gedachten wisselen!

Dankzij onze vele sponsors proberen we zoveel als mogelijk onze vereniging op een modern manier te “runnen” en kunnen we bv onze kantine dagelijks openhouden (ook op minder drukke dagen), bezorgen we onze teams en/of trainers geregeld een extra kledingstuk, is het Sinterklaasfeest nog steeds een erg geslaagd feest en zijn we nog steeds 1 van de weinige verenigingen die een KFC Perk Betaalpas gratis aan zijn leden kan aanbieden.

KFC Perk wil daarom graag de lokale zelfstandige zoveel mogelijk in het daglicht stellen. Met de indeling in deze onderstaande categorieen, willen we de afstand tussen onze sponsors en onze leden zoveel mogelijk verkleinen. Dus als u op zoek bent naar een zelfstandige in de bouw (schilder, timmerman, tuinman, loodgieter,…) of naar een winkel met voedingswaren (bakker, drankhandel, vlees of groenten) of naar een Horeca zaak waar u een lekkere hap of drankje kan nuttigen of u overweegt een auto aan te schaffen (of aanverwante) of 1 van de vele diensten (boekhouding, advokatuur, vastgoed, banken, bloemen, reizen, pedicure,…) dan kan u terecht bij deze bedrijven die KFC Perk een warm hart toedragen!

Bouw

Auto verkoop – herstelling – onderhoud

 

Diensten

<liWizards Computers & Herstellingen

 

Schrijf jezelf in als helpende hand voor één van onze volgende activiteiten

Inloggen op toprooster


roostercode: kfcp
gebruiker: Voornaam lid + eerste letter familienaam
paswoord: Gritterzap5

BBF – Best of Belgian Football

Download de BBF app en bekijk alle aankomende matchen en de huidige stand in het klassement

 


Ons steunen door online te shoppen?

Dat, en nog wel zonder 1€ extra te betalen! Klik
HIER voor onze trooper pagina